Search:
  #1  
Old 06-11-2012, 02:10 AM
ScuroChiaro's Avatar
ScuroChiaro ScuroChiaro is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
Default Restoring Military Units

I have not been able to find a way to restore a military unit that has suffered casualties in battle but survived.

Does anyone know?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2012, 02:58 PM
audrea audrea is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Default retraining unit after battle

If your unit has survived a battle and has lost numbers, you can retrain the unit at your keep. Click on the keep, you will see your slection of units to recruit, but there is a retrain tab at the top right-hand corner. Click on that and you can select the units you wish to retrain, it will use some of your resources to do so.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2012, 11:15 PM
ScuroChiaro's Avatar
ScuroChiaro ScuroChiaro is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by audrea View Post
If your unit has survived a battle and has lost numbers, you can retrain the unit at your keep. Click on the keep, you will see your slection of units to recruit, but there is a retrain tab at the top right-hand corner. Click on that and you can select the units you wish to retrain, it will use some of your resources to do so.
thx Andrea, I think my issue then is that I don't have a keep yet and therefore don't have that tab.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump