Search:
  #11  
Old 08-07-2013, 03:53 PM
Slicksody11 Slicksody11 is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default Black Screen

I just started this game yesterday, no problems. I go to log in today and now I can't get a screen. What's going on?
Reply With Quote
  #12  
Old 08-07-2013, 03:58 PM
darren96 darren96 is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Feb 2013
Location: Ohio
Posts: 26
Default

well look in the previous post
Reply With Quote
  #13  
Old 08-07-2013, 04:53 PM
DLord DLord is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Default bug city screen does not come up

Since Tuesday, 6 Aug, not able to see city. I can log in and the outer toggles of the city come up but not the buildings. Looks like only one person has posted same issue in the last couple of days.
Reply With Quote
  #14  
Old 08-07-2013, 08:12 PM
Henryii Henryii is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Default game

can,t get a screen and havn,t been able to do anything all day what is going on
Reply With Quote
  #15  
Old 08-08-2013, 01:48 AM
Kalypso's Avatar
Kalypso Kalypso is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Mar 2012
Location: Right Behind You
Posts: 225
Default

There was an issue with the server that required longer than normal to repair. All is back to normal now.
__________________
~Kalypso
DAW Forums & Game Moderator
“Stick ’em with the pointy end!” ~Arya Stark, GoT
“Leave one wolf alive and the sheep are never safe” ~Arya Stark, GoT
Reply With Quote
  #16  
Old 08-09-2013, 07:33 AM
Gonad Gonad is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Question

if it's all sorted then why am I still getting a black screen
Reply With Quote
  #17  
Old 08-09-2013, 07:37 AM
Gonad Gonad is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Thumbs down

never mind I've quit this crap server
Reply With Quote
  #18  
Old 08-15-2013, 06:42 PM
StormRising StormRising is offline
Squire (Level 1)
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Angry

Quote:
Originally Posted by teresalj View Post
I can log in to the game but cannot get the city to come up, also it keeps timing out before i can put in a bug report or let one of the admin know.
Once again a black screen and this is been going on for almost 24 hrs and this isn't the first time.
Reply With Quote
Reply

Tags
login

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump